vrijdag 1 juni 2012

How to: Ben jij al klaar voor het EK?

Hele lieve mensen!
Sorry, ik wou gisteren dit artikeltje plaatsen maar mijn camera deed het niet :(
Ik hou normaal gesproken niet zo van voetbal, ik kijk het niet en ik doe het niet. Maar ik vind het EK en het WK echt ontzettend leuk! Niet voor het voetbal, maar om de gezelligheid en dat je dan helemaal oranje gaat. En er zijn ook weer ontzettend leuke trends en jurkjes voor het EK.De hipste jurkjes van het EK in 2012:
1. De V-dress van Bavaria, wie heeft hem nog niet gezien? De V als hals staat voor Victory. De Brabantse brouwer heeft samen met topdesigners Spijker en Spijkers deze jurk ontworpen. De jurk is bij alle supermarkten te koop voor €9,99 bij 6 flesjes bavaria.

2. Deze little orange dress is ontworpen door de modemeisjes. Het is een vrouwelijk, sexy en stijlvol jurkje. Maar misschien vind ik hem iets te sexy. De jurk is verkrijgbaar in XS t/m XL. Je kunt het kopen via www.lakeside.nl . Het jurkje is wel heel duur, €59,99 maar tijdens het EK van 7 t/m 13 Juni is hij €25,- .


3. Dit is een ontwerp van Supertrash voor Albert Heijn. Twee jaar geleden heeft Supertrash het WK jurkje voor bavaria ontworpen. Het jurkje is bij de Albert Heijn te koop voor €9,99 en je kunt het op allerlei manieren dragen.


Ook de Hema en de Etos zijn helemaal in de EK stemming. De Etos heeft allemaal leuke oranje make-up en armbanden. Het is heel goedkoop, kijk maar op de site www.etos.nl. Ook de Hema heeft zoals elk jaar met koninginnedag alles voor oranje!
Ik heb de lippenstift en effect mascara gekocht bij de Etos. De lippenstift was €2,89 en de effect mascara €3,99. Ik ben helemaal klaar voor het EK!1 opmerking: