vrijdag 20 juli 2012

Glossybox gaat met vakantie en neemt mee...


Ik heb voor een keer de Glossybox gekregen. Ik had een bon en daarmee kon ik voor €2,50 de Glossybox bestellen. Je betaald dan alleen de verzendkosten. Normaal kost hij €12,50. Veel beauty bloggers hebben de Glossybox iedere maand en ik ben altijd erg nieuwsgierig wat er in zit. Het thema van deze maand is: Glossybox gaat met vakantie en neemt mee... Er zitten producten in die je makkelijk mee kan nemen op vakantie. Ik wou hem eigenlijk eerst op video opnemen maar ik was te nieuwsgierig naar wat er in zat dus maak ik er gewoon een artikeltje van.
Ik maakte de Glossybox open en ik dacht: Heeft de Glossybox ook een eigen merk? Maar ik weet niet of dit een keer een product van de Glossybox is of dat er meer dingen komen. Het is een hele mooie natuurlijke oudroze kleur. Hij dekt goed en is makkelijk aan te brengen. Hij is normaal €11,90 en hij is gemaakt in samenwerking met het merk Kryolan.


Dit is de Himalaya herbals purifying neem foaming face wash. Zo, wat een lange naam. Ik moet eerlijk zijn dat ik nog nooit een face wash heb gebruikt, maar eens moet de eerste keer zijn. Er zitten kruiden in uit het Himalaya gebied.  Het is de fullsize versie en hij kost €6,95. 


Het is de Schwarzkopf professional bc sun protect spray conditioner. Weer zo'n lange naam! Het beschermt tegen UV-stralen, zout en chloor. Dus het is ideaal voor in de zomer. Het is voor gezond, gehydrateerd en makkelijk te kammen haar. Dit is 100 ml en die van 200 ml kost €18,30.


De Golden Rose fashion color nail lacquer is een heel lief klein potje. De lak heeft een hoge kleurpigmentatie, dekt goed en blijft lang mooi op de nagels. Het is een erg mooie kleur. Er zit 5,5 ml in en hij kost €2,95. 


Links is de Weleda duindoorn voedende bodylotion en rechts is de Weleda vitaliserende duindoornolie. Dit zijn natuurlijke producten met essentiële vetzuren. Ik heb niet zo veel natuurlijke producten. Hier staat dat het een frisse, fruitige geur heeft, dat is wel zo maar ik vind hem een beetje raar ruiken. Ze ruiken een beetje naar citroen. Ik zou dit niet zo snel kopen, maar ik ga het zeker wel proberen. De bodylotion kost voor 200 ml €13,75 en dit is 20 ml. De olie kost voor 100 ml €14,95 en hier zit 10 ml in. 

Het lijkt me erg leuk om deze producten te proberen. Ik vind het wel heel jammer dat ik geen abbonement mag op de Glossybox.  Er zitten altijd leuke producten in en meestal zit er ook voor meer geld in dan dat je ervoor betaald. Wil je meer informatie? Kijk op glossybox.nl . Het kost €12,50 per maand.


1 opmerking: