woensdag 24 april 2013

Wishlist ~ april 2013


Hihi, ik heb een foto van mijn tas van de Primark gemaakt met mustaches want ik weet nog steeds niet hoe je een mooie collage in elkaar moet zetten :$. Ik ben bijna 16! En omdat mensen dan altijd vragen wat ik wil voor mijn verjaardag maak ik een wishlist. Oké, niet alleen daarom. Je ziet het genoeg op verschillende blogs. Ik vind het altijd leuk om te lezen wat er op andere wishlist's staan, het leek me dus leuk om dit ook te doen.Een Sleek palette! Ik heb al veel leuke dingen gehoord over de Sleek paletten. Ik weet ook niet waarom ik nog steeds geen een gekocht heb, ze zien er zo leuk uit! Er zijn meer Sleek paletten dan dat je hierboven ziet staan maar dit zijn wel mijn favorieten. De paletten kun je op de site van Sleek bestellen. En ze kosten €9,99 per palette.

 De Naked paletten van Urban Decay! Bijna elke beautyblogger heeft een van deze paletten in zijn bezit, ik niet. :( Ik vind de paletten ook gewoon te duur. Daarom ga ik hiervoor sparen (en voor zoveel andere dingen). De Naked paletten zijn te koop bij Sephora en in de webshop van de Sephora. Ik wil ze allebei heel graag maar ik denk toch dat ik het Naked 2 palette net iets leuker vind.

Wreck this journal is een boekje voor creatieve mensen. Elke dag kan je dan een soort van opdracht doen en het is de bedoeling dat het boekje niet heel blijft. Het lijkt me echt een heel erg leuk boekje. Hij is voor €11,99 te koop bij bol.com.


Dit is echt een parfum wat al heel erg lang op mijn wishlist staat. Maar ik vind hem gewoon te duur. Mijn moeder heeft hem ook en af en toe spuit ik hem even op, maar zelf hebben vind ik toch wat leuker. Ooit... 


Je hebt mensen die ze echt heel erg lelijk vinden en je hebt mensen die ze gaaf vinden. En ik vind ze gaaf! Het zijn Lita's van Jeffrey Campbell. Het zijn een soort enkellaarsjes. Je kunt ze het hele jaar door dragen, ze zijn ook leuk voor in de zomer. Je hebt ze in heel veel verschillende kleuren en soorten. Je ziet ze ook heel veel met spikes op de hak. Ik vind ze in deze bovenstaande kleuren het mooiste en dan suede. Leer vind ik namelijk niet mooi. De échte kosten rond de €180,- maar er zijn ook sites die neppe Lita's verkopen en die zijn rond de €40,- . Ook op marktplaats zijn ze verkrijgbaar. 


Dit is weer hetzelfde als bij de Lita's, sommige mensen vinden het echt niks en ik vind het leuk. Dit zijn Onesies, een soort hele grote pyjama. De meeste Onesies zijn rond de €30,- maar ze zijn er in alle prijzen. Ik vind vooral die links boven van Eeyore echt geweldig! Maar hij is zo duur :(. Die van Eeyore heb ik gevonden op kigurumi.ca . De Onesie links onder is van boohoo.com . En de andere twee zijn van www.kigu.co.uk . Wat ook heel hoog op mijn wishlist staat is deze camera. Het is de Canon 600D. Ik wil deze graag omdat ik ten eerste heel erg van fotograferen hou en met deze camera kan ik ook beter filmpjes opnemen enzo. Ik vind het gewoon een hele gave camera! Ik weet niet precies hoe duur hij is want dat verschilt nogal. Hij is rond de €600,-. Dus hier ga ik voor sparen.


Dan als allerlaatste. Ik ben gek op dingen aan de muur hangen. Ik wil een deel van mijn muur daarom vol hangen met fotolijstjes. Lijstjes zijn niet eens zo gek duur, maar ik koop ze op de een of andere manier gewoon niet. Die er nu hangen zijn vooral lijstjes die ik nog had. 

En dat was het. Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om te zien wat er op mijn wishlist staat. En nu ga ik gauw verder met leren, de toetsweek is in volle gang. En volgende week lekker vakantie!! :D


2 opmerkingen: