zaterdag 4 mei 2013

Beautiful-Bijoux Sieraden


Ik heb een paar dagen geleden een bestelling gedaan bij Beautiful-Bijoux en die heb ik vandaag binnengekregen. Ik heb al wel eerder wat gehoord over Beautiful-Bijoux via andere blogs. Daarom heb ik ook zelf een bestelling gedaan.Beautiful-Bijoux is een webshop waar vooral sieraden te koop zijn, maar ook sjaals, tassen en telefoon accessoires. Bij elke bestelling krijg je er een leuk doosje omheen en een cadeautje. Ik heb de hartjes ring als cadeautje gekregen, de rest heb ik gekocht. De bestelling was ook snel binnen. Het duurde twee dagen voor hij er was.


Het eerste wat ik gekocht heb, en wat ik ook al heel lang wilde, is deze big mustache ring. Misschien weet je wel dat ze bij de Primark ook mustache ringen verkopen, maar die waren voor mij te klein. Deze zijn verstelbaar en dat vind ik heel erg fijn! Deze is in de webshop te koop voor €4,95. 


Dit is ook een ring die ik gelijk al leuk vond. Omdat ik erg van fotograferen hou heb ik deze gekocht. Deze is ook €4,95.


En de ketting! Ik vind hem zo grappig. Bij de Claire's hebben ze ook zulke leuke kettingen met donutjes en appeltjes enzo. Ik vind hem echt lief. Ik had wel verwacht dat hij wat langer zou zijn, maar hij is zo leuk! Deze green appel ketting is afgeprijsd van €7,95 voor €6,95. 


 Dat waren de sieraden die ik had gekocht. De sieraden zijn verkrijgbaar in de webshop www.beautiful-bijoux.com. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen. Heb jij al een keertje iets besteld bij Beautiful-Bijoux? Stuur een foto! :D1 opmerking:

  1. Femkeeeeeeeeeeeeee ^^4 mei 2013 om 18:20

    Hihi, ik had woensdag een One Direction Infinityketting besteld, en hij was vandaag binnen ^^.

    BeantwoordenVerwijderen