zaterdag 25 mei 2013

My day: Zondag 19 mei ~ Libelle zomerweek


De kleuren op het plaatje zijn echt vel en kleurrijk. En dat was precies hoe de Libelle zomerweek er ook uit zag. Het thema voor deze zomerweek was dan ook Brasil! De Libelle zomerweek was van 13 t/m 19 mei. Het is de negentiende Libelle zomerweek alweer en dit was de eerste keer dat ik erbij was! Ik ben er naartoe geweest met mijn moeder. En ik heb het kaartje gekregen voor mijn verjaardag.Zie je die gouden slingers? Van die gouden slingers hing er 8 km! De Libelle zomerweek wordt gehouden op het strand van Almere. Het is daar echt zooooo groot. Er zijn ontzettend veel winkeltjes in tenten en heel veel proeverij. Je kunt van alles proberen er zijn voetmassages en noem maar op.


Maar eerst gingen we even koffie en thee drinken. Dit deden we op het centrale punt van het hele gebeuren. Daarachter zie je de tent waar het podium is en waar Franska ook de opening deed etc. Het ziet er allemaal hartstikke gezellig uit. Er waren heel veel optredens van Charly Luske, Lange Frans, Xander de Buisonj√©, Howard Komproe, Glennis Grace, Edsilia Rombley, Pearl Jozefzoon en LiveFields. Ook waren er modeshows met allerlei merken. Er was ook echt te veel keuze uit workshops. Je had Jeanstas maken, armbanden maken, nagels verzorgen, columns schrijven, gezichtsreiniger maken. Echt veel te veel om op te noemen. En ik heb het laatste gedaan. De workshop gezichtsreiniger maken werd gedaan door Lush en het was heel erg leuk.


En nog even met Charly Luske op de foto! Hahaha, mijn moeder: "Hey daar heb je Charly Luske pak je fototoestel, pak je fototoestel. Dan kun je met hem op de foto." Ja maaaaaam rustig.  Dus ik sta op de foto met Charly Luske. 

En dit is de tas die we op het eind kregen. Er zaten een Libelle, een Margriet, Mentos en waspoeder ofzo in. Het was dus echt heel erg leuk, jammer dat de zon niet veel scheen en het bewolkt was. Maar ik wil zeker volgend jaar weer. Het is zo gezellig!Geen opmerkingen:

Een reactie posten