zondag 14 juli 2013

Volg Sannahhh op social media!

Oke, al die plaatjes hierboven kun je me niet op volgen haha. Je hebt inmiddels ook Path, Keek, Vine, dit en dat. Nee, daar doe ik allemaal niet aan. Ik ben ook niet te vinden op interest en tumblr. Maar waar ik Sannahhh dan wel op te volgen? Dat zal ik eens vertellen!Bloglovin, ik denk dat de meeste van jullie bloglovin niet kennen. Hierop kun je niet alleen Sannahhh volgen maar ook heel veel andere blogs. Als je een account hebt kun je verschillende blogs volgen en je krijgt elke dag een update van nieuwe artikelen van de blogs die jij volgt. Klik hier om Sannahhh te volgen op bloglovin.  

Sannahhh heeft nu ook een facebook pagina! De lay-out gaat waarschijnlijk nog veranderen maar deze omslagfoto is tijdelijk. Hier had ik hem net gemaakt, daarom maar 1 vind-ik-leuk. Hier kun je van alles op de hoogte blijven. Klik hier om Sannahhh's facebook pagina te liken. 


Youtube! Bij youtube kun je gratis abonneren en zo krijg je updates wanneer ik filmpjes upload. De filmpjes zet ik meestal ook gewoon op mijn blog, maar als je mijn blog niet volgt kun je me wel op youtube volgen voor de filmpjes. Klik hier om mijn filmpjes te volgen.


En als laatste: Twitter! Nee, ik tweet geen 50 dingen per dag maar misschien vind je het leuk om mij hier ook te volgen. Je kan namelijk niet om twitter heen. Klik hier om mijn dagelijkse tweets bij te houden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten